Mijn websites

Naast haken maak ik zo af en toe eens een website voor familie of vrienden.

Piket Bouwbedrijf

Piket Bouwbedrijf is een bouwbedrijf gespecialiseerd in verbouw, nieuwbouw, renovatie en interieurbouw. Opgericht in 2002 door Sebastiaan Piket. Hij wilde graag hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs leveren en zag de kans om dit als ZZP’er te doen.

Ben je benieuwd naar zijn projecten? Ga dan naar piketbouwbedrijf.nl wellicht kan hij jou op weg naar jou droomhuis helpen.


Lenteloop Burgerbrug

Lenteloop Burgerbrug is een intitiatief van de evenementen commissie van Burgerbrug om voor gezinnen en vrienden een gezellige loop door de weilanden en tussen de bollenvelden rondom Burgerburg te organiseren. Met 5-, 10- en 15 km afstanden zijn er voor jong en oud leuke routes met verrassende stempelposten. De lenteloop vind ieder jaar op Hemelvaart plaats.

Wil je meelopen? Bekijk dan de website en meld je aan via lenteloop-burgerbrug.nl.


Ouderen tandarts aan huis

Kwetsbare oudere mensen hebben soms aangepaste mondzorg nodig die de reguliere tandarts niet altijd kan bieden. De tandarts-geriatrie voert dezelfde taken uit als een reguliere tandarts, maar heeft zich gespecialiseerd in de mondzorg voor ouderen.

Ken je iemand of ben je iemand die niet meer naar de tandarts kan? Neem dan eens een kijkje op ouderentandartsaanhuis.nl en misschien kan zij jou helpen.


Sietse en Maïra gaan trouwen

Op 10 april 2014 heeft Sietse mij ten huwelijk gevraagd op de Enchanted rock in Llano County, Texas.

Deze website was bedoeld om familie en vrienden up-to-date te houden van onze plannen. Inmiddels zijn we getrouwd en is de website niet meer actief.


Stichting Sama~Sama Foundation

De Stichting Sama~Sama Foundation is een initiatief van een familie uit Tuitjenhorn. Zij steunen al jaren enkele gezinnen op Bali en zien dat het helpt.

Wil je de Stichting steunen of ben je benieuwd naar de website?
Ga dan naar sama-sama.nl.