Over mij

Als persoon ben ik enthousiast, sociaal, zelfstandig en commercieël ingesteld. Daarnaast ben ik een echte aanpakker en is geen klusje mij teveel. Zo leer ik graag nieuwe dingen en ben ik altijd bezig mijn vaardigheden te verbeteren en verder te ontwikkelen.

Privé ben ik altijd bezig met van alles en nog wat. Stilzitten ben ik niet goed in, maar ik vind het wel heerlijk om te ontspannen met familie en vrienden. Of om hen een handje te helpen met alle daagse zaken.

Sinds 2016 ben ik aan het breien en haken geslagen, waar al verschillende leuke klusjes uit voort zijn gekomen. Babyslofje voor die, lappenpopje voor die etc. Bekijk al mijn projecten op mijn Haken en Breien pagina.

In mijn werk ben ik graag lekker druk bezig, wat soms wat chaotisch is, maar dat drukt mijn motivatie niet.

Sinds een geruime tijd ben ik wat aan het experimenteren met WordPress. Hier zijn al verschillende websites uit voort gekomen. Mijn laatste projectje is het vernieuwen van de website Sama-sama.nl. Vrijwillig heb ik mij ingezet in het ontwerpen van een nieuwe website, omdat zij hun oude niet meer konden beheren. Op mijn Websites pagina vind je alle gemaakte websites.